La promoció de 4t ESO de  2019 es va acomiadar de tots nosaltres en la seua emotiva festa de graduació. Tota una FESTA amb majúscules. Tots coincideixen que fou amena, fresca, divertida i molt ben preparada. L’acte es va iniciar amb l’entrada dels alumnes de 4t i continuà amb una especial actuació d’alguns alumnes músics.

La festa era per als alumnes i ells foren els principals artífexs d’esta. De fet prepararen moltes sorpreses per als que hi assistiren:  uns vídeos que havien  preparat ells, com un LIPDUP molt divertit i un viseo fet a l’assignatura de religió.

La cerimònia continuà amb el discurs de la representant de l’AMPA, l’inspirador discurs d’Ana Romero, directora d’etapa,   i l’entrega de diferents premis, com el del reconeixement als nostres alumnes d’Aula d’Excel·lència. Finalment els representant dels alumnes pujaren a dirigir unes paraules als seus companys. Foren unes paraules que emocionaren i que serviren de cloenda per a la seua graduació.

Gràcies a tots per estos anys en els quals vos hem vist créixer  i madurar com  a persones. Heu treballat dur per a poder tenir un gran futur per davant, i estem orgullosos d’haver format part d’este gran camí que pares, alumnes i professors hem recorregut junts. I, recordeu que seguirem estant ací si ens necessiteu.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

M José Juste

Jornadas de Puertas Abiertas 2024-2025
Admisión San Jaime Moncada 2024-2025
classroom San Jaime Moncada
Empresas Colaboradoras Ciclos Formativos
CARTA ERASMUS

Pastoral

Pastoral