La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha atorgat a l’alumna Cristina González Torres el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria. Cristina rebrà un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic el proper 12 de març en una cerimònia oficial.

Cristina és una jove de 16 anys que estima els animals, de fet a sa casa hi té tres gossos, dos gats, un aquari i un agaporni; a més d’una gàbia plena de tot tipus d’ocells. Té al València al seu cor i sempre que pot va al Mestalla a veure el seu equip. El que més li agrada és passar el temps amb els seus amics, aprofundir en la religió, fer somriure a la gent i compartir tot amb la seua família.

Les seues amigues diuen que és una persona molt sensible, treballadors, perfeccionista, ambiciosa i una molt bona amiga.

Cristina diu que està molt contenta, no solament per haver rebut el premi, sinó per la superació que per a ella significa la seua obtenció en un període molt dur de la seua vida. Cristina passà pràcticament tot 3r d’ESO i part de 4t d’ESO ingressada a l’hospital amb greus problemes de salut. Per això, dona les gràcies a tots, perquè ho ha aconseguit gràcies a la seua família que sempre li ha fet veure que ella podia, inclús en els pitjor moments,  i també gràcies al col·legi; diu que sempre s’ha sentit acompanyada pel centre i que els professor l’han tractada molt bé  i han sigut una segona família per a ella. Però sobre tot vol donar les gràcies a les seues amigues i  al seu germà Juanjo, que per a ella és tot un exemple a seguir.

 

ENHORABONA CRISTINA!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

M José Juste

Jornadas de Puertas Abiertas 2024-2025
Admisión San Jaime Moncada 2024-2025
classroom San Jaime Moncada
Empresas Colaboradoras Ciclos Formativos
CARTA ERASMUS

Pastoral

Pastoral