El divendres 8 de febrer els alumnes de 5é i 6é anàrem d’excursió a Segorb. Primer varem esmorzar i després anàrem a la Catedral amb un guia.

La catedral va començar a construir-se al segle XIII. La planta de la catedral és molt rara, un nombre, la majoria circulars, quadrades… però aquesta és diferent. Aquesta catedral té el Segon museu gòtic més important, després del de València.

L’església de la catedral és basilical i tardà en construir-se diversos segles. La pintura de l’àbsideés la més important en l’església de Segorb.

Vam veure moltes capelles i un sepulcre, que és una tomba. Davall del sepulcre hi havia tres lleons: el primer representava la infància, el Segon la joventut i el certer l’ancianitat. En aquest sepulcre, l’home duia una armadura i una espasa. Això significa que va morir en la guerra i la dona anava vestida de monja, això significa que com el seu home va morir abans que ella, es va fer monja.

Per últim anàrem al museu arqueològic, on visitàrem sales dedicades al paleolític i a l’edat de bronze.

Després de la visita vam fer jocs i activitats relacionades amb l’edat mitjana i vam confeccionar un escut que representara la nostra classe i fins I tot gaudirem d’un microteatre.

S’hopassarem d’allò més bé!

Lydia Ibáñez y Meritxell Ruíz

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Secretaria San Jaime

Jornadas de Puertas Abiertas 2024-2025
Admisión San Jaime Moncada 2024-2025
classroom San Jaime Moncada
Empresas Colaboradoras Ciclos Formativos
CARTA ERASMUS

Pastoral

Pastoral