Un any més obrim les nostres portes a qualsevol que vulga vindre a passar una vesprada amb nosaltres, a conèixer el nostre projecte educatiu, les nostres instal·lacions i el nostre professorat. Amb les portes obertes mostrem el que som i com treballem.

Així doncs, vos convidem a vindre el proper dimecres 25 d’abril a les 18.00h per a compartir amb vosaltres la nostra realitat de centre. Sabem com és d’important per a les famílies triar bé el col·legi on estudiaran els seus fills/es, ja que este influeix en la formació de l’alumn@ (les amistats, l’ambient, la motivació, els valors, el caràcter…). Amb la Jornada de Portes Obertes els pares podreu conèixer de primera mà l’ambient en el qual els vostres fills/es seran educats i passaran pràcticament tota la seua adolescència, i nosaltres podrem resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir.

Esta jornada és una primera presa de contacte dels pares amb el centre, i podreu comprovar si el vostre fill/a hi podrà vindre content i tranquil; així com també veureu de quins tipus d’activitats, no solament curriculars, gaudiran els vostres fills i que els ajudaran a completar la seua formació acadèmica i personal.

Vingueu amb els vostres fills, ells també ens han de conèixer, i, a més,  hem preparat activitats lúdiques per a ells.

Ací podeu veure algunes fotos de les jornades de l’any passat.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

M José Juste

Jornadas de Puertas Abiertas 2024-2025
Admisión San Jaime Moncada 2024-2025
classroom San Jaime Moncada
Empresas Colaboradoras Ciclos Formativos
CARTA ERASMUS

Pastoral

Pastoral