El dimecres 2 de maig celebràrem a l’edifici d’infantil i primària la jornada de portes obertes. Va ser molt emocionant poder ensenyar a tot aquell que desitjara conèixer-nos totes les nostres instal·lacions i els projectes que estem duent a terme.

Per a començar, els companys que entraran el curs que ve i els seus acompanyants van ser rebuts pel cor escolar, que va interpretar dues cançons, entre elles la cançó que vàrem presentar al festival de la cançó vocacional l’abril passat al Seminari de Montcada.

Després d’unes paraules de benvinguda per part del titular, DonJavierGrande, i la invitació de l’AMPA a formar part de l’associació, la directora d’infantil i primària va explicar en què consistiria la visita.

Els cinc grups que es van formar van poder veure de primera mà com es duen a terme les sessions de entusiasMATi de AMCOper part d’alguns alumnes voluntaris de primer de primària i d’infantil junt de les seues professores. També van poder visitar l’aula d’informàtica, la biblioteca, l’oratori, el gabinet psicopedagògic i el menjador i la cuina, on va acabar la visita amb un xicotet berenar per als que van vindre a visitar-nos i per als alumnes que ens van ajudar a ensenyar tot el que aprenem en el col·le.

Esperem veure-vos a tots el curs que ve a les nostres aules.
Gràcies per vindre!

Vos deixem algunes fotos d’aquesta vesprada tan especial

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Secretaria San Jaime

Jornadas de Puertas Abiertas 2024-2025
Admisión San Jaime Moncada 2024-2025
classroom San Jaime Moncada
Empresas Colaboradoras Ciclos Formativos
CARTA ERASMUS

Pastoral

Pastoral