Ahir la promoció 2018 es va acomiadar de tots nosaltres en la seua festa de graduació. L’acte es va iniciar amb

alumnes convidats dels diferents nivells que dirigiren unes paraules als seus companys graduats. A continuació gaudirem de l’actuació musical d’alguns dels nostres alumnes músics. També vam poder  disfrutar de la magnífica actuació de tres ballarins dels conservatori de València.

I així continuà la festa presentada per alguns dels alumnes de 2n de Batxillerat, amb unes inspiradores paraules de Javier Grande, el nostre titular , i de Javier Andrés, president de l’AMPA; un esquetx molt especial fet per alguns alumnes de 2n de Batxillerat;l’entrega de diplomes als alumnes de l’Aula d’Excel·lència de 1r i 2n de Batxillerat per part d’Ana Romero i Eva Gascó, directora i subdirectora del centre;  dos vídeos preparats per alumnes i professor, en els quals vam poder recórrer el pas dels graduats per totes les etapes de la seua vida i veure com són ara.

Finalment arribà el moment de la graduació. Després de veure un vídeo amb la transformació de cada graduat de xiquets a a jóvens, els alumnes pujaren de dos en dos i els tutors, Mili Granell i Josep Chiralt, els posaven les beques. L’acte finalitza amb dos  moments molt especials,  la interpretació de Roser, Laura i Inma, i l’emotiu discurs d’acomiadament de Victor i Roser, delegats dels alumnes de 2n de Batxillerat.

Vos acomiadem amb algunes paraules d’este discurs i  a partir d’ací começa el vostre nou viatge.

 

(..)Ara bé, si haguérem de descriure aquest últim curs en un paraula, tingueu per segur que seria angoixa. Angoixa per les notes de tall, de selectivitat, per no saber què escollir, què fer, per no arribar… Enguany ens ha suposat un maldecap continu: estudiar tots els dies, gitar-se a altes hores de la matinada preparant un examen, treballs, pràctiques, voluntaris… Tot entrava en joc per determinar el nostre destí i, justament per això, aquest any ens ha servit per a aprendre què suposa esforçar-se vertaderament quan vols aconseguir allò que et proposes.

I si finalment estem ací, és en part gràcies a l’ajuda inestimable que ens han brindat els nostres professors. Sempre recordarem tot el que dia a dia heu fet per nosaltres i per això volem dedicar-vos aquestes paraules (…)

(..) Josep Chiralt, la teua llum ens ha guiat durant tot el curs: gràcies per ser la base on poder recolzar-nos. No oblides mai que brilles per tu mateixa i continua tractant de manera tan propera als teus alumnes, perquè fins ara ha sigut tot un èxit. Volem agrair-te, a més, la teua col·laboració amb un dels vídeos: per professors tan compromesos com tu és possible dur a terme any rere any esta gala.

D’altra banda, la meua tutora Mili. La teua constància i dedicació per tot han fet que, més que una professora, hages esdevingut una mestra per a nosaltres. Gràcies pels teus consells, per estar sempre disposada a escoltar-nos i per tendir-nos una mà incondicional quan ho hem necessitat. Moltes gràcies, també, per haver sigut la columna vertebral d’aquesta festa. Tingues clar que tot açò és gràcies a tu.  (…)

Definitivament, gràcies a tots els que sou ací, i a aquells que no han pogut estar, per formar part de la nostra vida i d’aquest instant tan especial. Gràcies per estimar-nos i empentar-nos (espentar-nos) sempre a ser la nostra millor versió. Alumnes de primer de batxillerat, des d’ací vos desitgem molta sort en el vostre camí. Esperem que vos vaja genial el curs que ve i que tingueu una experiència tan gratificant com la nostra.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

M José Juste

Jornadas de Puertas Abiertas 2024-2025
Admisión San Jaime Moncada 2024-2025
classroom San Jaime Moncada
Empresas Colaboradoras Ciclos Formativos
CARTA ERASMUS

Pastoral

Pastoral