El nostre col·legi sempre ha tingut com a objectiu principal l’educació integral dels nostres alumnes, és per això que sempre hem treballat amb els valors. De fet, un dels valors que més hem intentat transmetre en la nostra llarga trajectòria és el de la solidaritat, el servici a la resta.

Un any més en el nostre centre se celebrarà la Fira del Llibre de Segona Mà, entre els dies 23 i 27 d’abril. Esta fira pretén fomentar la lectura amb l’intercanvi de llibres. Enguany donarem un pas més enllà ja que la volem emmarcar d’un significat més solidari, per això  participarem i col·laborarem en la campanya de SAVE THE CHILDREN,  Marcapáginas para la solidaridad

Save the Children  és una ONG que va nàixer en 1919 i que durant aquest temps, a més d’atendre a xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat i condicions de vida molt dificultoses, també s’han centrat en sensibilitzar a la societat sobre la situació de desnutrició de milers i milers de xiquets i xiquetes arran del món.

 La nostra col·laboració consisteix en conscienciar als nostres alumnes i demanar la seua ajuda amb una actuació molt senzilla, que utilitzen la seua creativitat per a personalitzar uns marcapàgines que després podran vendre, per una aportació molt xicoteta per a nosaltres, però molt gran per a molts xiquets i xiquetes. (1€ o si se’n vol més)

Ens pareix molt important informar-vos a vosaltres el pares per a que sigueu partícips i part  implicada del treball que van a dur a terme els vostres fills, per això animeu-los i fomenteu eixa vessant solidària.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

M José Juste

Jornadas de Puertas Abiertas 2024-2025
Admisión San Jaime Moncada 2024-2025
classroom San Jaime Moncada
Empresas Colaboradoras Ciclos Formativos
CARTA ERASMUS

Pastoral

Pastoral